Kategorier
Hem

Utsikt med solskydd

Solskydd behövs ibland för att inte möbler ska ta skada eller för att man inte ska bli bländad inomhus. Men om man inte vill stänga ute solen och utsikten så finns det ett sätt att kunna få allt.  

Persienner, gardiner, draperier, rullgardiner. Allt detta används för att kunna ge insynsskydd och även solskydd. Men det som är trist är att när man använder sig av dessa så stänger man samtidigt in sig och ser inte utsikten från fönstret. 

Har man den situationen så finns det ett sätt att få både och på en och samma gång. Så som man kan använda en solhatt eller en keps för att slippa få solen i ögonen kan man även göra på sitt hus. Lite som att man sätter solskärmar över varje fönster helt enkelt!

Skärm över fönstren

I och med att man sätter skärmar över fönstren, eller markiser som det heter, så får man solskydd men behåller utsikten. Och det finns en mängd olika markiser på marknaden. Raka, runda, i olika färger och modeller. Man kan också välja en variant som har sensorer så att solskyddet kommer fram vid sol och lite blåst. Men vid kraftig vind eller molnigt väder åker den in. 

Förutom att sköta en viktig och bra funktion så är detta också ett smycke för huset. Väljer man färg och form som passar in med huset så kommer det förhöja utsidan och göra att den ser mycket dyrbarare ut. Som att man helt enkelt bryr sig lite mer. Läs mer om markiser på denna hemsida: https://www.markisstockholm.nu/