Kategorier
Bostad

Golvslipning ger nytt golv i Stockholm

Golvet utsätts dagligen för slitage. Med tiden kan det behöva läggas ett nytt golv. Om du inte gör en golvslipning som ger ett nytt golv i Stockholm alltså.

Tilda var så otroligt trött på inredningen i hemmet. Hon hade inte bott i denna bostad länge, och den hade en stil som hon inte alls trivdes med. Eftersom Tilda nyligen hade köpt sin första egna bostad inne i Stockholm så hade hon inte särskilt gott om pengar kvar och kunde därför inte renovera som hon ville.

Men det betydde inte att hon inte kunde göra något alls. En del saker kunde hon göra själv och andra kunde hon anlita något företag för att göra, utan att det kostade alldeles för mycket. Första steget var att ändra på både väggarna och golvet. Dessa hade verkligen sett bättre dagar och såg ut att stamma från 1800-talet.

Ytbehandling av det nya golvet efter golvslipning

Tilda ville få in lite mer färg i hemmet och golvet ville hon helst byta ut helt. Det var ett massivt trägolv som egentligen såg ut att vara i fint skick, förutom några repor. Men färgen var inte alls vad hon gillade.

Hon tog kontakt med firma som utförde golvslipning i Stockholm och frågade om de kunde hjälpa henne med golvet. Det kunde de och de kunde även ändra färgen på golvet med hjälp av betsning. Efter att de hade utfört golvslipningen la de även på en efterbehandling för att skydda golvet från nya repor och missfärgningar.