Ska du på konferens? Ska du ha barnkalas? Ska du anordna en möhippa eller en svensexa? Eller vill du bara samla ihop familjen eller vännerna? Då finns det en mängd roliga aktiviteter att hitta på i Skåne. Inte minst om du gillar spänning!

Utmana er själva på hög höjd och åk iväg från stan för en dag. En höghöjdsbana är precis det som passar alla i sällskapet. En höghöjdsbana är som en hinderbana uppe bland träden. Man ska ta sig från ena plattformen till den andra med hjälp av lianer, vippbrädor, hängbroar och ziplines, balanserande på stockar, stora när och massa annat skoj. Det finns olika svårighetsgrader på banorna, vilket gör det här till den perfekta aktiviteten för stora grupper – vare sig man vill lära känna varandra bättre eller bara spendera lite kvalitetstid med sina när och kära. Det finns alltid något att prata om efteråt och dessutom kan de flesta deltaga i och med de olika svårighetsgraderna.

Trots att höghöjdsbanorna är utmanande och väldigt adrenalinfyllda, är de väldigt säkra. Med en klättersele är man alltid 100% säker och kommer således inte att ramla ned på marken. Detta är en trygghet för många som kommer och ska svinga omkring på hög höjd. Förutom adrenalin och säkerhet kommer även en naturupplevelse med på köpet, eftersom man är uppe bland träden i naturen när man gör detta.

En upplevelse utöver det vanliga, en rolig aktivitet, finns i hjärtat av Skåne och rekommenderas starkt, eftersom det är en inkluderande, rolig och spännande upplevelse – för både stora och små. Dessutom är det en väldigt säker aktivitet och ingen behöver oroa sig för sin säkerhet. Det skulle krävas mycket till för att folk inte skulle uppskatta en dag uppe bland träden!

roliga aktiviteter skåne